Logistik

Border Music är en musikdistribution som hantarera alla former distribution - fysisk såväl som digital. Border har också en promotionavdelning som jobbar med både interna och externa projekt.

Huvudkontor i Göteborg, lokalkontor i Stockholm, och även kontor i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.

Border har under sin mer än 30-åriga historia sett trender komma och gå, sett branschens alla ansikten, och står rustade för vilken utmaning som än kommer i vår väg!

OM OSS

VÅRA OMRÅDEN AV EXPERTIS

Försäljning
Promotion

Med säljkontor i Göteborg, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn har vi ringat in hela vår hemmaplan. Ett aktivt gäng säljare där god service är en självklarhet. Vi tror att det vi inte kan om musik, både det nya och musikhistorien, det är inte värt att veta!

Border Music Scandinavia har sitt centrallager i Göteborg. Från detta lager skickas allt direkt till kund i hela Norden.

Med branschens snabbaste och säkraste leverans-upplägg skickas det ett otal paket dagligen till norr, söder, öst och väst.

Border Promo Division sköter promotion för de flesta av våra skivor och tar även externa uppdrag inom skivbranschen men också inom andra kultursektorer!

BPD har kontor i Stockholm och Göteborg men det finns promotionhjälp att få på alla de andra Borderkontoren.

 

Vill du veta mer? Maila!

Lergodsgatan 1

41707 Gothenburg

Sweden

Tel: (+46)031 190800

 

KONTAKT

Border Music Scandinavia

®